Waar koop je goedkoop Powerball loten?

Het Amerikaanse Powerball is zonder twijfel één van de bekendste loterijen ter wereld. Het spel is zelfs zo populair dat er inmiddels meerdere landen zijn die het hebben overgenomen. Zo is er bijvoorbeeld ook een Australische en een Nieuw-Zeelandse variant van. Maar dé loterij der loterijen blijft toch altijd US Powerball. Je hoeft helemaal geen grote investering te doen om mee te dingen naar de miljoenenjackpot waar deze loterij bekend om staat. Ook is het niet nodig om af te reizen naar de Verenigde Staten zodat je daar ter plekke een lot kunt kopen. Je koopt je loten namelijk snel, eenvoudig én goedkoop bij online loterijdiensten zoals theLotter en Lottosend.

Wat maakt US Powerball zo populair?

Er is wereldwijd veel vraag naar loten voor US Powerball. Als je spelers zou vragen waarom ze juist met deze loterij meespelen, krijg je steeds weer hetzelfde antwoord: vanwege de gigantisch hoge jackpot. De jackpot begint bij een minimumbedrag van 40 miljoen dollar. In euro’s klinkt het net iets minder, maar we hebben het alsnog over een bedrag van ongeveer 33 miljoen. De charme van US Powerball is dat het jackpotbedrag binnen korte tijd flink oploopt. Teken je graag voor 100 miljoen dollar? Wacht toch maar even, want dit bedrag is een schijntje vergeleken met de grootste prijzen die in de afgelopen jaren gevallen zijn. Zo ging er al eens een winnaar vandoor met ruim 750 miljoen dollar. Maar het absolute record staat op 1,5 miljard dollar (zo’n 1,25 miljard euro), dat overigens wel verdeeld moest worden over drie winnaars.

Loten kopen: van vroeger tot nu

Bij een megajackpot gaat het toch kriebelen. Je wilt meespelen zodat je net als al die andere gokliefhebbers kans maakt op de tientallen of honderden miljoenen die bijna voor het grijpen liggen. Vóór 2002 was het een hele toer om als niet-Amerikaan überhaupt aan loten te kopen. Wettelijk gezien mogen de loten alleen in het organiserende land worden verkocht zodat je toch echt het vliegtuig moest pakken om de oceaan over te steken. Door deze strenge regel waren er in de beginjaren van Powerball voornamelijk Amerikaanse winnaars. Buitenlanders kochten alleen loten als ze in de Verenigde Staten op vakantie waren en hoorden dat er een hele hype was ontstaan vanwege de hoge jackpot.

Het internet heeft de wereld een stuk groter gemaakt. Dat geldt eigenlijk voor alles, maar ook zeker voor loterijen. Want hoewel het voor jou waarschijnlijk niet mogelijk is om elke keer naar Amerika te reizen om daar loten te kopen voor je favoriete loterij, kun je natuurlijk wel iemand inschakelen die toch ter plekke is. In feite is dat wat online loterijdiensten doen. Zij kopen namens jou een lot en voor die service betaal je een klein bedrag. De prijs die je wint, is bij een betrouwbare loterijdienst uiteraard 100% voor jou.

Scoor goedkope loten voor US Powerball

TheLotter begon in 2002 als de eerste online loterijdienst ter wereld. Inmiddels zijn er meer gevolgd. Misschien ga je wel veel liever naar Lottosend. Of heb je nog een ander bedrijf gevonden waar je graag mee in zee gaat? Het belangrijkste is in ieder geval dat je kiest voor een betrouwbare loterijdienst die er geen verborgen kosten op nahoudt. Anders kan het meespelen met een loterij je nog duur komen te staan.

Betrouwbare tussenpartijen zoals theLotter en Lottosend gaan altijd uit van originele kosten voor een lot. Hoe duur de loten precies zijn, verschilt dus per loterij. Bovenop de originele prijs komt nog een klein bedrag voor servicekosten. Logisch, want loterijdiensten moeten hun winst natuurlijk ook ergens vandaan halen. Het bedrag dat je voor de dienst van theLotter en Lottosend betaalt, is relatief laag. Hierdoor komt de totale prijs voor een Powerball lot bij theLotter uit op €4,20. Lottosend is met €4,65 net iets duurder. Bij beide loterijdiensten kun je gemakkelijk profiteren van verschillende kortingsacties. Op deze manier wordt het nog goedkoper om mee te spelen met US Powerball (of één van de vele andere loterijen natuurlijk). Houd er wel rekening mee dat het niet mogelijk is om een enkel lot te kopen. Het lottoformulier voor Powerball bestaat zowel bij theLotter als bij Lottosend uit minimaal drie loten. Dat betekent dat je per keer minstens €12,60 (theLotter) of €13,96 (Lottosend) kwijt bent. Het voordeel is wel dat je nu meteen drie cijfercombinaties hebt waarmee je kans maakt op de jackpot. Want jouw goedkope Powerball lot kan zomaar miljoenen waard zijn.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 - 2018 Loterijen.net. Alle rechten voorbehouden.