Online meespelen met de grootste internationale loterijen

Waar dromen uitkomen, daar wil jij natuurlijk bij zijn. Heb je er ooit van gedroomd om de jackpot te winnen op één van vele grote loterijen in binnen- en buitenland? Bij loterijen.net is die droom weer een stukje dichterbij. Hier kan je meer informatie vinden over de mogelijkheden die er zijn om loten te kopen voor internationale loterijen, zoals bijvoorbeeld op een loterijdienst als TheLotter of Lottosend. Om mee te doen aan een Italiaanse of Amerikaanse loterij hoef je niet langer per definitie in het land zelf te verblijven, want officiële loten worden voor jou gekocht. Zo kan jij je dromen najagen en loten kopen voor de meest aantrekkelijke loterijen ter wereld.

Hier kan je meer informatie vinden over de beste loterijen die er op dit moment te vinden zijn. Hoge jackpotten, maar ook aantrekkelijke prijzen voor de nummers 2 tot en met 9. Wat zijn de laatste reglementen per loterij? Hoe en wat moet je inzetten? Waar kan je beginnen met gokken en nog veel meer informatie. Met jarenlange ervaring in de loterij industrie kunnen wij je vertellen waar de beste loterijen plaatsvinden en wat je moet doen om ook kans te maken op die ene grote jackpot.

Alle wereldwijde loterijen

Bijna ieder welvarend land heeft wel een nationale loterij, terwijl andere loterijen zelfs grensoverschrijdend zijn. Binnen andere landen zijn er weer aparte loterijen per regio of staat. Bij een loterijdienst als TheLotter kan je online het grootste aanbod actieve loterijen vinden én je kunt natuurlijk ook zelf meespelen. We nemen een greep uit het aanbod van loterijen waar je via TheLotter aan deel kunt nemen. 

 • Powerball: Amerikaanse loterij die wordt gehouden in 44 Amerikaanse staten, welke samen de krachten hebben gebundeld. De jackpot van deze loterij is doorgaans de hoogste ter wereld en de loterij zelf heeft een zeer wereldwijd karakter. Bij deze loterij kies je vijf reguliere getallen en één Powerball. Heb je alles goed dan win je de jackpot van de Powerball loterij. Trekkingen tweemaal per week.
 • MegaMillions: MegaMillions is qua grootte de tweede loterij van Amerika en de jackpot is dan ook evenzo groot.
 • EuroMillions: De Europese variant van MegaMillions. Meerdere Europese landen hebben zich aangesloten bij de organisatie van deze loterij met een hoge jackpot.
 • SuperEnalotto: Italiaanse loterij met een progressieve jackpot die altijd erg hoog kan uitpakken. Drie trekkingen per week op dinsdag, donderdag en zaterdag.
 • El Gordo: Spaanse loterij met een hoge jackpot. Komen vaak verrassende winnaars uit naar voren.

Enkele andere grote loterijen die je kunt vinden en die speelbaar zijn via TheLotter zijn; UK Thunderball, EuroJackpot, Lotto (Zwitserland), Superlotto Plus (California), 6 aus 49 (Duitsland), Vikinglotto (Letland), Mega Sena (Brazilië) en Baloto (Colombia). 

Betrouwbaar en makkelijk meespelen

Loterijdiensten als TheLotter en Lottosend zijn betrouwbare platformen als het gaat om het online meespelen op de grootste loterijen ter wereld. Deze partijen komen in de landen waar de loterij plaatsvindt loten voor je in, welke jij vervolgens kan kopen en volledig in bezit kunt krijgen. Wanneer je een aankoop doet, dan zorgen loterijdiensten als deze ervoor dat je lot wordt ingescand en vervolgens veilig op je account wordt bewaard, achter de kluis van de loterij. Meespelen is heel gemakkelijk; het enige dat je hoeft te doen is jouw gewenste getallen te kiezen en je bent klaar om mee te spelen. Bij Powerball kies je bijvoorbeeld vijf getallen uit de reguliere groep balletjes én nog de belangrijke Powerball. Je krijgt daarmee een combinatie van zes getallen en heb je alles goed, dan pak je de jackpot.

Wat gebeurt er als ik win?

Je wint natuurlijk lang niet altijd de jackpot wanneer je meespeelt bij een loterij. Gelukkig pak je bij veruit de meeste loterijen ook een prijs als je niet alle getallen, maar een gedeelte hiervan goed hebt weten te kiezen. Je krijgt dan een iets lager bedrag, maar zeker als dat een derde of vierde prijs oplevert kan je nog flinke winsten behalen. Bij een loterijdienst als TheLotter wordt elke winst die je maakt automatisch en direct bijgeschreven op je account. Je krijgt daarnaast een notificatie op je email dat je iets hebt gewonnen én krijgt een link waarin je kan zien op welke manier jouw getallen corresponderen met de trekking van de loterij. Op die manier werkt TheLotter met een uitermate veilig en gemakkelijk systeem.

Vaker meespelen met internationale loterijen

Ben je een liefhebber van één of enkele loterijen en wil je het liefst geen enkele trekking missen? Geen probleem. Bij de meeste loterijdiensten kan je een speciaal abonnement aanschaffen, waarmee jezelf kunt verzekeren van deelname aan elke trekking. Op loterijen.net kan je zelfs een aantrekkelijke korting krijgen op zulke abonnementen, waardoor je gemakkelijk én goedkoop kan deelnemen aan een loterij naar keuze. Een abonnement op een loterijdienst loopt doorgaans op maandelijkse basis door totdat je wilt stoppen.

De hoogste jackpotten

Wil je ook meespelen aan internationale loterijen met de hoogste jackpotten? Dat kan met de informatie die je krijgt op loterijen.net. Hier kan je up-to-date volgen wat de uitslagen zijn van diverse loterijen en waar de hoogste jackpotten op dit moment te vinden zijn. Bepaalde loterijen hebben de reputatie om een extreem hoge jackpot aan te bieden, voornamelijk omdat hieraan wereldwijd mensen deelnemen. De hoogste jackpotten voor de grootste loterijen hebben we daarom voor je op een rij gezet;

 • Powerball: 1,568 miljard dollar als hoogste jackpot ooit in het jaar 2016
 • MegaMillions: 656 miljoen dollar als hoogste jackpot ooit in het jaar 2012
 • SuperEnalotto: In 2010 won een syndicaat van 70 personen de jackpot ter waarde van 177,7 miljoen euro
 • EuroMillions: 190 miljoen euro als grootste jackpot ooit
 • Sweden’s Lotto: 215 miljoen Kronen, wat gelijk staat aan 22 miljoen euro
 • Lotto 6 aus 49 (Duitsland): Een jackpot ter waarde van 45,4 miljoen euro

Het groepsspel bij loterijen

Wil je als groep meedoen aan één van je favoriete loterijen? Dan kan! Dit vindt plaats in de zogenaamde syndicaten. Hoewel het woord geen goede naam heeft, betekent het in de praktijk niets anders dan dat je als groep samen loten koopt, deze samen in een ‘pool’ gooit en zo de kans op winst toeneemt. Op die manier is een groepsspel bijvoorbeeld ideaal wanneer je met je vriendengroep wilt meedoen aan één van de tientallen loterijen. Daarnaast is het mogelijk om met online communities in contact te komen die op zoek zijn naar hetzelfde als jij; een groepsspel aanmaken en de kans op winst vergroten. Je moet er dan natuurlijk nog wel even op letten dat bij één of enkele winnende combinaties, alle winst die je als groep maakt onder spelers moet worden verdeeld.

Online meespelen was nog nooit zo makkelijk

Vroeger waren loterijen nog typisch nationale aangelegenheden. Hoewel we de Amerikaanse of Spaanse loterijen wel eens op de televisie zagen nadat een grote jackpot was gevallen, hadden we er verder weinig binding mee. Tegenwoordig is dat heel anders, we zijn niet meer gebonden aan binnenlandse loterijen en kunnen met de loterijdiensten van bijvoorbeeld TheLotter aan steeds meer loterijen van over de hele wereld meedoen. Het enige dat je nodig hebt is een eigen speelbaar account en natuurlijk geld om loten te kopen.

Hoe kom ik dan aan loten?

Loterijen in Amerika, Italië en Spanje zijn nog altijd primair nationalistisch. Dit betekent dat een loterijdienst als TheLotter fysieke loten op moet kopen in het land waar de loterij plaatsvindt en dat doet zij dus ook. De fysiek loten worden gescand en naar je toe gestuurd, zodat jij vervolgens kunt kiezen welke getallen je wilt gebruiken voor de trekking. Dankzij het internet lopen die verbindingen veel sneller en omdat TheLotter in meerdere landen wereldwijd is te vinden, is het opkopen van loten voor diverse loterijen geen enkel probleem. Bij een loterijdienst als TheLotter kan je al kiezen uit bijna 60 verschillende loterijen over de hele wereld, terwijl de één na grootste loterijdienst Lottosend ook al de optie biedt om deel te nemen aan bijna 40 internationale loterijen.

Betaal ik ook belasting als ik online meespeel?

Hoewel je online meespeelt aan een buitenlandse loterij, en dus fysiek in eigen land actief bent, betaal je kansspelenbelasting in het land waar de loterij plaatsvindt. Mocht je dus iets winnen op de loterij die in Amerika gehouden wordt, dan betaal je hier ook de geldende belasting. In een land als Amerika heb je dan overigens weer te maken met staten waar wisselende belastingtarieven worden gehanteerd. Binnen de Europese lidstaten gelden ook weer andere regels rondom kansspelenbelasting. Hou dus goed in de gaten waar jouw loterij wordt gehouden en wat de geldende belasting reglementen zijn.

Start vandaag nog met winnen

Zoals je merkt is het met grote loterijdiensten helemaal niet meer lastig om deel te nemen aan loterijen die plaatsvinden in een ander land. Wil jij ook online meespelen aan één van de uitdagende loterijen in Europa of daarbuiten? Dat kan door gebruik te maken van de informatie die op loterijen.net wordt aangeboden. Hier kan je meer vinden over de laatste trekkingen, de beste loterijen en de hoogste bonussen. Ook kan je profiteren van korting op loten via de website van loterijen.net en laten we je zien hoe je effectief aan loterijen kan deelnemen.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 - 2018 Loterijen.net. Alle rechten voorbehouden.