TheLotter

Wereldwijd worden tientallen, soms wel honderden loterijen gehouden en dat op wekelijkse basis. De wereld van torenhoge jackpotten en gezonde spanning is internationaal en als ook jij geen loterij wil missen, dan is er goed nieuws! Bij TheLotter kan je namelijk loten kopen voor diverse grote en internationale loterijen, zonder dat je naar dat land zelf hoeft af te reizen. TheLotter is een onafhankelijke loterij verkoper die haar loten opkoopt in het buitenland en ze vervolgens doorverkoopt in het land waar je op dat moment verblijft. Sinds 2012 is TheLotter bezig om mensen van over de hele wereld blij te maken met de unieke mogelijkheid om mee te spelen met loterijen, waar en wanneer je maar wilt. Het enige dat jij nodig hebt is een speelbaar account en je bent klaar om grote geldprijzen te winnen.

Al miljoenen mensen gingen je voor

TheLotter is met haar unieke systeem al in staat geweest miljoenen mensen van over de hele wereld blij te maken met one-of-a-kind loten voor de hoogste prijzen. Wist je dat zelfs al meer dan één miljoen mensen die via TheLotter een lot hadden gekocht, vervolgens in de prijzen zijn gevallen bij verschillende loterijen? Bij TheLotter kan je kiezen uit meer dan 50 verschillende loterijen, waaronder:

 • Powerball America: Eén van de grootste en meest populaire loterijen ter wereld. Hiervan is overigens ook een Australische versie die evenzo aantrekkelijk is
 • MegaMillions: Eveneens een Amerikaanse loterij met wereldwijd veel deelnemers
 • EuroMillions: De grote Europese loterij sinds 2004, waar meerdere Europese landen zich inmiddels bij hebben aangesloten
 • Superlotto Plus: Australische loterij met hoge winstkansen
 • SuperEnalotto: Italiaanse loterij met progressieve jackpot en goede winstkansen

Wie en wat is TheLotter?

Al sinds 2012 legt TheLotter zich toe op het faciliteren van online loten verkoop voor liefhebbers van loterijen van over de hele wereld. Als één van de eerste grote spelers op de markt is The Lotter Enterprises Limited inmiddels uitgegroeid tot dé grote speler als het gaat om de verkoop van loten en het bedrijf heeft zich inmiddels al weten te vestigen in meer dan 25 landen op diverse continenten. Grote landen waar TheLotter onder andere al gevestigd is zijn Amerika, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, maar ook Polen, Zuid-Afrika, Roemenië en nog veel meer.

TheLotter voorziet in een behoefte van veel mensen; namelijk meedoen aan internationale loterijen waar ze anders geen toegang tot hebben. Met meer dan 50 loterijen wereldwijd is dat TheLotter meer dan gelukt. Regionaal of landelijk worden loten verkocht in opdracht van loterijen zelf en onder meer met retailers als tussenpartij. Naast het verkopen van loten kan je bij TheLotter ook terecht voor het laatste nieuws, nieuwe en interessante jackpotten én informatie over meer dan 80 andere loterijen, mogelijk gemaakt in 13 verschillende talen.

Hoe werkt het?

TheLotter is in bijna alle grote landen met aantrekkelijke loterijen wel vertegenwoordigd en dat is positief voor jou. Waar TheLotter de loten voor je inkoopt, hoef jij alleen nog maar een speelbaar account aan te maken, de loten aan te schaffen en te kiezen voor de juiste getallen. Natuurlijk klinkt het makkelijker dan het is, maar de mogelijkheden om aan alle internationale loterijen die je wilt mee te doen is dichterbij dan ooit met TheLotter. De handeling, dus het aanschaffen en mogelijk maken van het lot door TheLotter, zijn de enige kosten die bij je in rekening worden gebracht. Alle andere kosten zijn hier al bij inbegrepen. Wanneer de betaling binnen is wordt het lot voor je ingescand, krijg je een bevestiging op je mail, kies je jouw speciale getallen en worden deze veilig opgeborgen in een digitale wallet.

Een veilig lot

Op de loten van TheLotter staat alle informatie die je nodig hebt. Zo is er een uniek serienummer te zien, zie je waar en voor welke loterij je een lot hebt gekocht en zie je de aankoopdatum voor het betreffende lot. Nadat je alles hebt ingevuld krijg je een extra bewijs van aankoop en eigendom op je email. Mocht je de trekking niet live kunnen bijwonen, en dat is goed mogelijk met een loterij in Amerika of Azië, dan krijg je een bevestiging van de trekking eveneens in je mailbox. Zo kan je direct zien of je een prijs hebt gewonnen en hoeveel geld je daarmee hebt gepakt.

Meerdere loterijen tegelijk

Bij TheLotter is het mogelijk om geen enkele grote jackpot of loterij te missen! Je kan je namelijk abonneren op loterijen, waardoor je voor elke trekking standaard een lot krijgt opgestuurd. Bij dit abonnement krijg je ook nog eens een aantrekkelijk voordeel; elk tiende lot is gratis! Naast een abonnement op je loterij naar keuze, zijn er ook mogelijkheden voor bundels of een groepsspel, in het buitenland ook wel syndicaat genoemd. Het groepsspel is speciaal voor vriendengroepen, of voor lotto spelers die online contacten onderhouden. In deze situatie kan je zelf één of enkele loten aanschaffen en gooi je deze vervolgens in een grote pot. Uiteraard heb je met meer loten ook meer kans, maar win je iets dan moet je de winst wel weer delen met je groepsgenoten. De bundel geeft je tot slot de mogelijkheid om jouw unieke lot te combineren met loten in andere loterijen, eens te meer in de vorm van een groepsspel en dus ook met een gecombineerde prijzenpot. Dit zijn dus extra opties van TheLotter wanneer het gaat om de verkoop van loten:

 • Abonnement op een loterij naar keuze; mis nooit meer een trekking!
 • Groepsspel; samen loten kopen en samen winnen
 • Bundel; een lot op maat die je kan combineren met loten uit een andere loterij

Opvallende verhalen

TheLotter heeft wereldwijd al miljoenen mensen blij gemaakt en dat heeft geleid tot unieke verhalen. In december 2015 viel de jackpot in de Oregon Megabucks lottery namelijk niet in die gelijknamige staat, maar heel ergens anders in de wereld. Een Irakees werd de gelukkige winnaar van 6,4 miljoen Amerikaanse dollars. Deze winst leidde tot een hoop controverse, maar de Irakees kreeg uiteindelijk de jackpot wel uitgekeerd. Hoewel het gebruikelijk is de winnaar van deze loterij in Oregon te benoemen, maakte de organisatie voor deze Irakees een uitzondering, om zodoende zijn veiligheid voor de omgeving te kunnen verzekeren. Zodoende bleef de winnaar anoniem. In augustus van het jaar 2017 viel in Panama de Florida Lotto jackpot ter waarde van liefst 30 miljoen dollar. Wereldwijd zijn meer mensen met grote of kleinere prijzen gelukkig geworden, mede dankzij de loten van TheLotter.

Ik heb gewonnen! En nu?

Wanneer je besluit om loten te kopen via TheLotter, dan doe je dit natuurlijk met het doel om in de toekomst mooie geldbedragen te winnen. Stel dat dit moment is gekomen en je hebt inderdaad een aantrekkelijk geldbedrag gewonnen, hoe kom je daar dan achter en wat zijn de volgende stappen? Allereerst krijg je van TheLotter een duidelijke notificatie op je mail dat je in de prijzen bent gevallen en via dit bericht kan je ook naar de interface van de loterij, om daar de correspondentie van jouw lot met de winnende getallen te zien. Elk bedrag dat je wint, of deze nou hoog of laag is, wordt automatisch toegekend aan je online account.

Wanneer je de absolute jackpot bij een loterij wint, dan is het afhankelijk van je uitbetaalopties hoe je het geld binnenkrijgt. Sommige loterijen geven je bij de jackpot de optie om één grote uitbetaling te laten doen, anderen geven je ook nog de optie om in maandelijkse termijnen en met de looptijd van diverse jaren de uitbetaling te volbrengen. Het gunstige van deze manier van uitbetalen is dat rekening wordt gehouden met toekomstige veranderingen in rente, inflatie en belastingen.

Hoe zit het met kansspel belastingen?

Belastingen bovenop een gewonnen bedrag zijn afhankelijk van de lokale of landelijke reglementen. Zo hoef je in sommige landen (vrijwel) geen belasting te betalen op je gewonnen tegoed, terwijl andere landen wel een fors percentage berekenen. Het kan tevens zo zijn dat je in eigen land nog belasting moet betalen over datgene wat je bij een buitenlandse loterij hebt weten te winnen.

De VIP-club

TheLotter waardeert jouw deelname aan wereldwijde loterijen en geeft je de mogelijkheid om toe te treden tot de unieke VIP-club. Binnen deze club kan je als actieve speler vele interessante extra’s verdienen. Net als je misschien wel gewend bent in een casino, kan je ook hier jezelf ontwikkelen tot een platina of diamant speler. Je spaart hiervoor punten en dit gaat snel als je aan meerdere loterijen meedoet. Dat ziet er als volgt uit:

 • Brons: 51 tot 200 punten nodig. Je krijgt 2,5% op deelname aan loterijen naar keuze
 • Zilver: 201 tot 500 punten nodig. Korting tot 5% op loterijen naar keuze
 • Goud: 501 tot 2.000 punten nodig. Je krijgt hier liefst 7,5% korting op loterij deelname
 • Platina: 2.001 tot 5.000 punten nodig. Je krijgt 12,5% korting op deelname aan een loterij naar keuze
 • Diamant: Ga voor het hoogste doel! Spelers die al jaren actief deelnemen aan loterijen via TheLotter maken kan op de Diamant-status. Hierdoor krijg je 20% korting op elke loterij ter wereld

Start ook met winnen!

Deelnemen aan een wereldwijde loterij was nog nooit zo makkelijk met TheLotter. Maak online je account aan en verdiep je in de grootste loterijen ter wereld. Schat je winstkansen in en begin met het aanschaffen van 100% authentieke loten voor de beste loterijen die er zijn. Wie weet ben jij de volgende die de jackpot wint in een loterij in het buitenland met loten van TheLotter.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 - 2018 Loterijen.net. Alle rechten voorbehouden.