EuroJackpot

In Europa kennen we naast de nationale loterijen ook loterijen welke georganiseerd worden in heel Europa. Gezamenlijk organiseren verschillende loterijen uit Europese landen een loterij met een veelal hogere jackpot en winprijzen. Dit maakt het als speler dan ook extra interessant om mee te spelen met een van deze loterijen. In Europa kennen we gezamenlijke loterijen als EuroMillions en de EuroJackpot loterij. De laatst genoemde loterij is een initiatief vanuit 6 landen die voor het aller eerst in 2012 een Europese trekking hielden.

18 landen in de EuroJackpot loterij

De EuroJackpot werd zoals gezegd in 2012 voor het eerst gehouden in Europa. Dit was destijds een initiatief vanuit 6 landen: Duitsland, Nederland, Finland, Denemarken, Estland en Slovenië. Het loterij idee om gezamenlijk een Europese trekking te houden, kwam over van de immens populaire loterijen in Amerika en werd dan ook snel een heuse hit in Europa. Het aantal deelnemende landen is inmiddels met drie keer zoveel landen uitgebreid naar wel 18 landen. Het succes van de EuroJackpot loterij zet zich dan ook gestaag voort!

Eurojackpot is voornamelijk populair door de vele trekkingen en gigantische hoge geldprijzen die er wekelijks te winnen vallen als deelnemer. Het minimum bedrag van de jackpot bedraagt dan ook 10 miljoen euro. Een bedrag van meerdere tientallen miljoenen is dan ook meer gewoonte dan uitzondering als je meespeelt om de prijzen in EuroJackpot. Het maximale bedrag dat de Eurojackpot kan bereiken is een waanzinnig bedrag van wel 90 miljoen euro.

EuroJackpot: Lage bedragen, hoge geldprijzen!

EuroJackpot staat bekend om zijn toegankelijkheid en simpele manier van deelname. Je speelt namelijk voor een relatief laag bedrag mee om de hoge geldprijzen. Een Eurojackpot lot kost je in beginsel slechts 2 euro en daarmee maak je dus al kans op de miljoenen jackpot. Je speelt met een gekocht lot iedere vrijdag om 21:00 uur mee om de geldprijzen.

Zo simpel werkt meespelen in de EuroJackpot

Meespelen met de EuroJackpot loterij werkt erg eenvoudig en is laagdrempelig. Bij een EuroJackpot lot krijg je de keuze uit 50 getallen + 10 bonusgetallen. Uit de eerste 50 getallen selecteer jij als deelnemer 5 getallen naar keuze. Bij de 10 bonusgetallen vul je slechts 2 getallen naar keuze in. Heb je dit vervolgens gedaan? Dan ben je klaar voor de wekelijkse vrijdagavond trekking en is het afwachten of je de juiste cijfercombinatie hebt voorspelt. Je kan een lot kopen in de winkel of je speelt eenvoudig online mee via bijvoorbeeld TheLotter, waar je eenvoudig online jou cijfers selecteert.

Online meespelen met EuroJackpot via TheLotter?

Wil je meespelen met de aanstaande vrijdagtrekking van de Eurojackpot? Dan dien je voor 18:55 uur je loten in bezit te hebben. Geen zin om een lot te kopen in de winkel en wil je eenvoudig online meespelen en via het internet je loten kopen? Dat kan! Je speelt betrouwbaar en eenvoudig mee met loterijen zoals EuroJackpot via TheLotter. TheLotter biedt jou als klant de mogelijkheid om met officiele ‘fysieke’ loten mee te spelen. TheLotter koopt namelijk jou loten met de door jouw online geselecteerde cijfercombinaties. Het lot wordt fysiek aangeschaft en vervolgens ingescand op het online spelers-account. Je beschikt dus online over het betreffende lot. TheLotter biedt garanties en de zekerheid dat tot aan de trekking het lot veilig in een kluis wordt bewaard. Zo ben je ten alle tijden gegarandeerd dat je lot in veilige handen is! Heb je vervolgens een prijs gewonnen? TheLotter neemt zo snel mogelijk contact met je op zodat je jou prijs kan innen!

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 - 2018 Loterijen.net. Alle rechten voorbehouden.