Lottosend

Wie kent ze niet, de verhalen van winnaars van een grote loterij ergens ter wereld. Soms is het dichtbij te vinden, zoals in El Gordo; de Spaanse loterij waar vaak kleine dorpjes worden verrast met de hoogste jackpot. Soms is het ook verder weg, zoals in de loterijen die plaatsvinden in Amerika of Azië. Loterijen zijn echter dichterbij dan je denkt en iedereen kan er aan mee doen. Je vraagt je misschien af; hoe dan? Het kan door toedoen van Lottosend. Dit bedrijf is onderdeel van Lottoland Limited. Via Lottosend kan je meedoen aan meer dan 30 loterijen en dat wereldwijd, terwijl je gewoon thuis zit. Wat is Lottosend, wat kunnen zij voor jou betekenen en hoe zorgen zij ervoor dat je aan internationale loterijen kan deelnemen?

Geschiedenis Lottosend

Lottosend is nog niet zo oud, maar heeft nu al één van de leidende rollen als het gaat om het faciliteren van loten verkoop op een wereldwijde schaal. Lottoland Limited is gevestigd in één van de grotere gokstaten van de wereld; Gibraltar. Nadat het bedrijf begon met slechts 7 werknemers, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 350 werknemers in diverse gebieden van de wereld. Inmiddels heeft Lottosend grote vestigingen in onder meer Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De primaire werkzaamheden van Lottoland liggen bij de verkoop van loten voor diverse loterijen over de hele wereld.

Meer dan 30 loterijen

Deelnemen aan internationale loterijen kan nu al vanuit je huis. Met lottoland kan je de eerste loten kopen voor grote loterijen, waarvan wekelijks meerdere trekkingen zijn. Voor jou dus een kans om mooie geldbedragen te winnen én Lottosend doet al het voorbereidende werk voor je. Onder de meer dan 30 internationale loterijen die Lottosend aanbiedt zitten ook enkele van de grootste;

 • Powerball America en Australia: Powerball is misschien wel hét bekendste lotto merk ter wereld en de jackpot staat standaard op een hoog niveau
 • MegaMillions: Eveneens een Amerikaanse loterij, waar een grote prijzenpot op je ligt te wachten. Reglementen liggen iets anders dan bij Powerball
 • EuroMillions: De grote Europese loterij, waarbinnen meerdere Europese landen zijn aangesloten. Dichter bij huis én met een mooie jackpot
 • El Gordo: De grote Spaanse loterij, waar de jackpot er altijd uit gaat
 • Lotto 6 aus 49: Een Duitse loterij met eveneens een aantrekkelijke jackpot

Er zijn echter nog veel meer loterijen waaraan je via Lottosend kunt deelnemen. Lottosend koopt voor jou een lot, waarop jij alleen nog maar hoeft te kiezen voor unieke nummers en je bent klaar om te winnen. Natuurlijk komt er nog wel iets meer bij kijken om jouw veiligheid en de betrouwbaarheid te garanderen.

Hoe werkt meespelen via Lottosend?

Ben je klaar om te spelen op een loterij naar keuze? Laten we zeggen dat je kiest voor Powerball in Amerika. Een loterij waar de jackpot altijd minimaal op 40 miljoen dollar staat en dus zou dat een uitstekende keuze zijn om aan deel te nemen. Wat je nu moet doen is je unieke nummers kiezen. In het geval van Powerball kies je voor vijf reguliere nummers uit een groep van 69 én kies je de Powerball uit een groep van 26 nummers. De jackpot win je als je alle reguliere cijfers goed hebt geraden en je hebt de Powerball ook goed. Durf je niet zelf te kiezen? Dan kan je ook voor een Lucky dip gaan.

Wanneer je jouw getallen hebt gekozen uit twee divisies, dan komt Lottosend in beeld. Zij gaan op jouw verzoek een lot kopen, uniek met eigen naam en serienummer. Ook komen hier natuurlijk de getallen op te staan waarvoor je hebt gekozen. Je lot wordt na aankoop ingescand en je krijgt een bevestiging van je deelname toegestuurd op je persoonlijke account en email adres. Bij Lottosend begrijpen ze dat je niet elke loterij live kunt meemaken. Daarom zal je bij een winnende combinatie automatisch je gewonnen prijs te zien krijgen op je account en krijg je hiervan een notificatie op je mail.

Lottosend: Meer dan 6 miljoen actieve spelers

Lottosend is nog altijd groeiende en steeds meer mensen zien wereldwijd de mogelijkheden van deelname aan internationale loterijen, gewoon vanuit je eigen huis. Vanuit 12 verschillende landen doen meer dan 6 miljoen spelers mee aan loterijen en kopen zij hun loten online bij Lottosend. Wil je samen spelen met je vrienden of met connecties die je via het internet hebt opgedaan? Geen probleem! Bij Lottosend kan je deelnemen in zogenoemde syndicaten. Dat klinkt misschien ietwat negatief, maar syndicaten bij lotto zijn niks anders dan groepen deelnemers die samen loten kopen en dus ook samen winnen.

En Lottosend groeit nog steeds. Eén van de unieke kenmerken van Lottosend is de zeer uitgebreide informatie die je op de website kunt vinden. Zo is over iedere individuele loterij een uitgebreide review geschreven, waarin je wordt bijgepraat over de voorwaarden om deel te nemen, de keuzes die je kunt maken, de winstopties per loterij, het claimen van je winst in de loterij en nog veel meer. Daarnaast kan je altijd up-to-date vinden wat de laatste resultaten zijn van de diverse loterijen die worden aangeboden.

Speciale acties voor loyale deelnemers?

Lottosend is wellicht nog niet zo groot als TheLotter, een andere online verkoper van loten voor internationale loterijen, maar loyale spelers worden wel degelijk gebonden en nieuwe spelers weten hun weg naar Lottosend ook te vinden. Nieuwe spelers krijgen bijvoorbeeld een 100% cash back tot 30 dollar, wanneer je eerste inzet op een loterij ook matched met dat geldbedrag. Daarnaast kunnen nieuwe spelers ook gebruik maken van een deposit bonus. Je krijgt bij je eerste storting extra speelgeld van Lottosend;

 • Stort 25 euro; speel met 45 euro
 • Stort 30 euro; speel met 60 euro
 • Stort 50 euro; speel met 80 euro

Een laatste welkomstbonus van Lottosend geldt voor de hoogte van je bonus. Hoe meer je stort, des te meer extra geld krijg je om mee te spelen. Dit zijn drie verschillende deposit bonussen van Lottosend, maar vanzelfsprekend mag je maar van één tegelijk gebruik maken. Let daarom goed op de bonusvoorwaarden die horen bij de welkomstbonus van Lottosend. Overigens biedt Lottosend ook vaak een gratis lot aan, wanneer je al voor je eerste hebt betaald. Dit is vooral aantrekkelijk voor bestaande spelers.

Groepsspelen

Bij Lottosend is het mogelijk om deel te nemen aan internationale loterijen onder de voorwaarden van zogenaamde groepsspelen. Je kunt deze groepsspelen bij Lottosend aanschaffen als zogenaamde aandelen, om zodoende je kans op winst te vergroten. In de praktijk kan je per loterij 50 lijnen aanschaffen en dat komt neer op 98 aandelen uit 150. De kosten van deze groepsspelen kunnen wel flink oplopen, bijvoorbeeld in de volgende voorbeelden van groepsspelen bij Lottosend:

 • Powerball: 50 lijnen, 98 aandelen uit in totaal 150. Prijs per aandeel is 9,67 euro.
 • SuperEnalotto: 50 lijnen, 69 aandelen uit in totaal 150. Prijs per aandeel 3,89 euro.
 • El Gordo: 50 lijnen, 141 aandelen uit in totaal 150. Prijs per aandeel 4,75 euro.

Deze zogenaamde groepsspelen zijn ideaal als je samen met andere mensen wilt of kunt spelen, zoals met je vriendengroep. Je hebt allemaal meer kans om te winnen én je kunt de kosten van een groepsspel delen. Uiteraard dien je er wel rekening mee te houden dat je de winst uit zo’n groepsspel na de tijd wel weer samen moet delen. Je kunt groepsspelen ook delen met online gemeenschappen. Een groepsspel verhoogt de kans om te winnen bij een loterij aanzienlijk en dus is dit voor veel deelnemers een populaire optie. Bij Lottosend staat meer dan voldoende informatie over de voorwaarden van een groepsspel.

Lottosend is betrouwbaar en Nederlandstalig

Wanneer we de website van Lottosend vergelijken met die van TheLotter valt nog één ding op. De website van Lottosend is in het Nederlands geschreven en dat is natuurlijk prettiger om informatie te achterhalen en ook om te spelen op loterijen. Alle andere grote Europese talen zijn overigens ook vertegenwoordigd op de website van Lottosend, zoals het Duits, Frans, Engels, Spaans en Italiaans. De navigatie op de website is perfect. Bovenaan vindt je de huidige bonussen, meest interessante loterijen van het moment en de status van iedere jackpot. Onderaan de website kan je meer informatie vinden over individuele loterijen, de recente resultaten en meer uitleg over het spelen van loterijen.

Lottosend een heuse aanrader

Lottosend heeft alles wat je mag verwachten van een betrouwbare, internationale partner van loterijen. Bij Lottosend krijg je een volledig eigen account, waar je met voldoende betaalmethoden geld op kunt storten (Skrill, Neteller, Bankoverschrijving of VISA/Mastercard), informatie kunt vinden en je balans realtime wordt bijgehouden door het systeem. Je kunt kiezen uit meer dan 30 internationale loterijen en nieuwe spelers krijgen een aantrekkelijke deposit bonus. De klantenservice van Lottosend is telefonisch bereikbaar op een Engelse en Russische lijn. Daarnaast kan je altijd een email sturen. Jouw loten worden door Lottosend altijd veilig bewaard in een digitale kluis of wallet. Start daarom vandaag nog met meespelen op de grootste internationale loterijen. Wie weet ben jij de volgende die vanuit huis aan de haal gaat met één van de enorme jackpotten!

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 - 2018 Loterijen.net. Alle rechten voorbehouden.