Hoe werkt loten kopen bij theLotter?

TheLotter biedt sinds 2002 online loten aan van bijna alle grote loterijen ter wereld. En meespelen is ook nog eens heel eenvoudig. Je koopt je lot gewoon online en de rest wordt geregeld door theLotter. Je hoeft nu alleen maar af te wachten wat de trekking je brengt.

De eerste stappen op weg naar die miljoenenjackpot

Wil jij je geluk beproeven bij de Australische OZ Lotto, de Amerikaanse Powerball of de Italiaanse SuperEnalotto? Dan is de eerste stap om een account aan te maken. Hiervoor vul je je e-mailadres, een wachtwoord en een aantal persoonlijke gegevens in. Nu heb je een eigen account waarvandaan je alles kunt regelen. Het voordeel van zo’n account is ook dat je altijd even terug kunt kijken met welke loterijen je in het verleden hebt meegespeeld en wat ze hebben opgeleverd. Dit kan zomaar tot interessante inzichten leiden.

Zodra alle gegevens zijn ingevuld en de registratie is voltooid, is het tijd om geld op je account te storten. Je betaalt de loten namelijk niet rechtstreeks vanaf je bankrekening, maar altijd via je persoonlijke account. Bij theLotter kun je je saldo op verschillende manieren aanvullen. Populair zijn bijvoorbeeld betalingen via creditcard (VISA en MasterCard) en e-wallets zoals Skrill, Neteller en Paysafecard. Daarnaast accepteert theLotter ook gewoon betalingen via iDEAL. De transacties worden direct verwerkt en er zitten geen extra kosten aan verbonden. Door deze snelle en transparante manier van werken zijn er inmiddels al heel wat gokliefhebbers die theLotter weten te vinden.

Loten kopen via theLotter: hoe gaat het precies in zijn werk?

Als de registratie en betaling gelukt is, begint het leuke deel: je mag loten gaan kopen bij je favoriete loterij. In principe worden loten alleen verkocht in het land dat de betreffende loterij organiseert. Hierdoor was het voor buitenlandse spelers vaak onmogelijk om mee te dingen naar die gigantische jackpot van El Gordo of Mega Millions. TheLotter fungeert als een soort tussenpartij. Het bedrijf heeft kantoren in meer dan 20 verschillende landen waardoor het mogelijk is om ter plekke loten in te kopen. Dankzij deze constructie kun je meespelen met maar liefst 51 loterijen van over de hele wereld.

Bij theLotter houd je de touwtjes zelf in handen. Jij bepaalt namelijk met welke loterij je meespeelt en welke getallen de jackpot (of in ieder geval een mooi geldbedrag) op moeten leveren. Vertegenwoordigers van theLotter kopen vervolgens namens jou één of meerdere loten bij de loterij van je keuze. Zo weet je zeker dat je officieel meedoet met de trekking. De loten die je koopt, worden door de lokale vertegenwoordigers ingewisseld voor ontvangstbewijzen. Hierop staat de datum, de tijd en de plaats van aankoop. Uiteraard staan hier ook de getallen op vermeld die je op het lot hebt aangekruist. TheLotter zorgt ervoor dat deze ontvangstbewijzen worden ingescand en worden toegevoegd aan je account. Je kunt dus op elk gewenst moment kijken met welke getallen je ook alweer meespeelt.

Het is wachten op de uitslag

Een lot kan je van de één op de andere dag tienduizenden of zelfs honderdduizenden euro’s rijker maken. Je wilt dus wel dat je ontvangstbewijs veilig bewaard wordt. Wat dat betreft zijn jouw geluksgetallen bij theLotter zeker in goede handen. Het bedrijf bewaart alles namelijk veilig in een kluis zodat er niets met je (hopelijk) winnende lot kan gebeuren.

Of de geselecteerde getallen iets opleveren of niet, wordt duidelijk tijdens de trekking. Veel loterijen maken hier echt een spannend tv-moment van. Hoewel je misschien graag op het puntje van je stoel gaat zitten om de ballen te zien vallen, is dat bij buitenlandse loterijen vaak niet zo makkelijk te realiseren. Gelukkig kun je via theLotter.com de uitslagen gewoon bekijken op het moment dat het jou uitkomt. De uitslagen van alle loterijen waarvan loten via de website worden verkocht, zijn hier in te zien. Ben je bang dat je het vergeet? Met de gratis e-mailmeldingen ontvang je de uitslag gewoon in je eigen mailbox.

Laat de winst maar komen

Iedereen heeft evenveel kans om een mooie geldprijs bij een loterij te winnen. Wie weet ben jij wel de gelukkige. Als de lottoballen je gunstig gezind zijn, hoef je er bij theLotter niet zelf achteraan. Het gewonnen geldbedrag wordt namelijk automatisch aan je saldo toegevoegd. Ook dit loopt in eerste instantie dus via je account en niet via een reguliere bankrekening. Vervolgens bepaal je zelf op welk moment je een uitbetaling aanvraagt.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je nog een deel van het gewonnen bedrag als commissie af moet staan aan theLotter. De servicekosten zijn gewoon bij de prijs van een lot inbegrepen zodat de winst volledig voor jou is. En zo hoort het natuurlijk ook.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 - 2018 Loterijen.net. Alle rechten voorbehouden.