Jackpot Mega Millions bereikt record

Mega Millions

Waar vorige week het record van Mega Millions bijna verbroken werd, is dat nu helemaal het geval. De jackpot van de Amerikaanse loterij staat hoger dan ooit. Een record van 1,6 miljoen dollar werd aangetikt. Omgerekend komt dat neer op zo’n 1,4 miljoen euro.

Een wereldrecord voor de jackpot van Mega Millions

De trekking van afgelopen week leverde geen winnaar op. Dat betekent dat de jackpot van Mega Millions opnieuw naar een megabedrag steeg. Momenteel staat die op 1,6 miljoen dollar en dat blijkt niet alleen een record voor Mega Millions zelf te zijn. Met dit enorme bedrag wordt zelfs een wereldrecord verbroken. Het vorige record strond namelijk op 1,586 miljard dollar. Dit record werd gevestigd in het Amerikaanse Powerball, op 13 januari 2016. Destijds waren er winnaars in Californië, Florida en Tennessee. Gordon Medenica, de directeur van de Mega Millions Group zegt erover: ‘Mega Millions had al geschiedenis geschreven, maar het is echt bijzonder om te beseffen dat de jackpot nu een recordhoogte op wereldniveau heeft bereikt.’ Hij wil de opwinding hieromtrent niet overschatten, maar zegt wel dat het nu pas echt leuk begint te worden. De vorige record jackpot van Mega Millions stond op 656 miljoen dollar en deze werd gewonnen op 30 maart 2012. De laatste jackpot die gewonnen werd in 2018 stond op 543 miljoen dollar. Toen wonnen 11 mensen in Californië de prijs. Daarna zijn er maar liefst 25 trekkingen geweest waarbij geen prijs werd gewonnen. Wist je dat er meer dan 34,4 miljoen winnende loten werden verkocht voor de andere prijzen in het spel?

Afgelopen vrijdag kwamen de nummers 15, 23, 53, 65 en 70 voor de witte ballen en nummer 7 voor de Mega Ball uit de trekking. Daarbij kwam er geen winnaar uit de strijd. Er waren echter wel winnende loten voor de kleinere prijzen, waarbij minimaal 1 miljoen dollar gewonnen werd. Bij deze loten waren de 5 witte ballen in overeenstemming met de trekking, maar was de Mega Ball geen 7.

Maak jij al kans op de megajackpot?

Doe jij al mee met Mega Millions? Via The Lotter kun je heel eenvoudig je loten online kopen. Zo maak jij straks ook kans om de grootste jackpot in de geschiedenis te winnen! Die kans laat je toch niet lopen? Schaf daarom vandaag nog jouw loten online aan en maak kans op een prijs van 1,6 miljoen dollar.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 - 2018 Loterijen.net. Alle rechten voorbehouden.