Jackpot.com

Jackpot.com is één van de nieuwe ondernemingen die je helpen om vanuit huis deel te kunnen nemen aan alle grote, internationale loterijen. Momenteel is het bij jackpot.com mogelijk om mee te spelen op 19 grote loterijen, maar het aanbod is nog altijd aan het groeien. De UK Gambling Commission heeft jackpot.com voorzien van een licentie, waarmee zij vrij zijn om de producten, in dit geval loten voor internationale loterijen, aan te bieden voor het grote publiek. Ben je ook zo benieuwd naar een jackpot die kan oplopen tot misschien wel 100 miljoen dollar/euro? Het is mogelijk met jackpot.com. Jackpot.com voorziet daarnaast in de behoefte om ook andere spellen te doen die aansluiten bij de loterij, zoals Bingo of Kenow. Welke service biedt deze website en hoe kan jij deelnemen aan loterijen in Amerika of elders in Europa?

Jackpot.com betrouwbaar of niet? Wel betrouwbaar!

Jackpot.com is niet de grootste speler op de markt van loterijen en veel mensen vragen zich daarom af of de website te vertrouwen is. Pas in 2016 werd jackpot.com gelanceerd en dus is nog niet heel veel informatie bekend over het platform. Toch heeft jackpot.com een licentie verkregen van de UK Gambling Commission en dat zegt ook wel iets. Het doel van een dergelijke website zal natuurlijk altijd moeten zijn dat je er als speler veilig en betrouwbaar kunt gokken op loterijen. Hoewel in dezelfde periode in 2016 veel andere partijen ook hebben geprobeerd zich te meten met bedrijven als TheLotter en Lottosend, lijkt jackpot.com daadwerkelijk de stap te zetten. De website en het gebruik ervan is betrouwbaar en staat onder streng toezicht van de UK Gambling Commission. Je kunt er dus zonder zorgen geld inzetten op de grootste wereldwijde loterijen.

Wat is het aanbod bij Jackpot.com?

Jackpot.com heeft het in korte tijd voor elkaar gekregen om diverse aantrekkelijke loterijen toe te voegen aan het aanbod. Evenals bij andere loterijdiensten kan je dus online inzetten op de grootste loterijen en hoef je niet per se naar het land te reizen waar de loterij plaatsvindt. Je kunt bij jackpot.com onder meer gokken op de volgende loterijen:

  • EuroMillions: De grootste Europese loterij van dit moment, meerdere Europese landen zijn hier op aangesloten
  • Powerball: Amerikaanse loterij die vaak de hoogste jackpot, welke start vanaf 40 miljoen dollar, maar vaak nog hoger is
  • MegaMillions: De op één na grootste loterij van Amerika met een hoge jackpot
  • SuperEnalotto: Italiaanse loterij met vaak een verrassend hoge, progressieve jackpot
  • UK Thunderball, Irish Lotto, Polish Lotto en French Lotto zijn enkele andere loterijen

Hoe werkt gokken op een loterij bij jackpot.com?

Eerder al noemden we de twee andere grote loterijdiensten van dit moment; TheLotter en Lottosend. Het gokken op loterijen bij jackpot.com verloopt iets anders dan bij deze twee partijen. Bij TheLotter en Lottosend krijg je namelijk officieel een lot in eigen bezit en wordt deze opgeslagen in een unieke, persoonlijke en digitale kluis. Bij jackpot.com krijg je het lot nooit officieel in bezit, maar wordt je lot beheerd door jackpot.com. Het uiteindelijke verloop is overigens hetzelfde. Nog altijd heb je zelf zeggenschap over welke getallen je kiest, welk speciale getal je kiest en hoeveel lijnen je wilt aanschaffen.

Maar hoe zit het dan als ik win?

Nadat je hebt gewonnen bij jouw gekozen loterij gaat de uitbetaling op exact dezelfde manier. Je kunt niet iedere trekking live bekijken en dus houdt jackpot.com voor jou het verloop bij en wanneer je iets wint, dan krijg je dit gewoon gestort op je persoonlijke account. De standaard uitzondering is van toepassing wanneer je de absolute jackpot wint, want dan krijg je bij sommige loterijen een keuze voor uitbetaling. Zo kan je jezelf in één keer laten uitbetalen, of voor meerdere jaren in vaste, maandelijkse termijnen. De opzet van loterijdienst jackpot.com verschilt dus op het punt van het in bezit krijgen van je eigen lot, maar qua uitbetaling voldoet het precies aan je verwachtingen en de eisen.

Betaalmogelijkheden

Je eigen account moet je natuurlijk voorzien van een geldbedrag, voordat je kunt beginnen met gokken op internationale loterijen. Bij jackpot.com heb je ruim voldoende mogelijkheden om geld over te maken. Prettig om te weten is dat een betaaloptie als iDeal gewoon mogelijk is. Verder kan je betalen met je VISA/Mastercard, digitale betaalopties als Skrill en Neteller óf bijvoorbeeld een banktransfer.

€9,99 special

Bij jackpot.com kan je gebruik maken van de €9,99 special deal. Binnen deze deal mag je met één of meerdere lijnen meedoen aan een internationale loterij naar keuze. Je mag je nummers op het lot aanpassen wanneer je wilt en er wordt tweemaal per week een trekking gedaan. De speciale deal is voornamelijk bedoeld voor de Powerball loterij, maar je kunt ook loterijen zoals MegaMillions of German Lotto toevoegen aan de deal. Elke vier weken wordt het speciale abonnement hernieuwd of kan je stoppen. De €9,99 special deal zorgt ervoor dat je vanaf nu nooit meer een trekking van jouw favoriete loterij hoeft te missen.

Resultaten en promoties bij Jackpot.com

Heb je een favoriete loterij waarvan je de resultaten up-to-date wilt volgen? Op jackpot.com wordt dit voor je gedaan. Hier kan je dagelijks volgen wat de winnende combinaties zijn geweest en kan je je met een email adres inschrijven om updates toegestuurd te krijgen via de mail. Ook kan je gebruik maken van de score alert, een speciale optie met een toetsencombinatie op de website. Voor promoties ben je bij jackpot.com óók op het juiste adres. Hier kan je jezelf inschrijven voor diverse loterijen en besparen op de aankoop van jouw persoonlijke lot. Loyale spelers kunnen deelnemen aan het VIP-programma. Hierin kan je diverse fraaie prijzen winnen en je lidmaatschap wordt met veel korting aangeboden.

Is Jackpot.com aan te raden?

Jackpot.com is jong, aantrekkelijk en biedt na iets meer dan een jaar al bijna 20 loterijen aan om aan deel te nemen. Daarnaast is jackpot.com uitermate goed bereikbaar voor vragen of andere problemen. De klantenservice staat 24/7 klaar voor de live chat optie, maar je kunt ook bellen of een mail sturen. Jackpot.com heeft een erg toegankelijke website en er is veel informatie te vinden over individuele loterijen. Ben jij de volgende die geld gaat winnen met één van de huidige 19 loterijen op jackpot.com?

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2017 - 2018 Loterijen.net. Alle rechten voorbehouden.